Oldalak

Mi is az a feromon

Növeld szexuális kisugárzásodat androstenone-t tartalmazó FM parfümökkel! Próbáld ki az FM feromonos parfümöket, és meggyőződhetsz róla, milyen meglepő erejű hatással bírnak. 

A feromon a görög pheran-átvitel és a horman-izgatni szavakból ered. A feromon a természetben megtalálható kémiai vegyület, mely megtalálható rovarokban, állatokban, és emberekben is. Szerte az élővilágban fontos szerepük van, mint a kommunikáció legelső formái. Segítik az állatokat a területük megjelölésében, a társak felismerésében és a nemi érdeklődés felkeltésében. A feromon olyan társaik termelte szaganyag, amely hihetetlenül kis koncentrációban is erősen befolyásolja az állatok viselkedését. A másik nem egyedei által termelt feromon segítségével találnak párt akár több kilométeres távolságból a lepkék és más repülő rovarok. Feromon segítségével tartja együtt a kirajzó dolgozókat a méhek királynője, feromon hatására választják el kicsinyeiket a patkányok, feromon dönti el, hogy melyik társát választja párjául a hörcsög, feromon jelzi az elefántoknak a dominancia-sorrendet. A feromon nagyon elterjedt az állatvilágban, nagyon sok állatfajra sikerült már bebizonyítani, hogy feromonok befolyásolják a viselkedésüket. Eddig azonban az ember kivétel volt. Az emberi feromon létezésére és hatására mindeddig nem volt tudományos bizonyíték. Szaglásunk túl gyenge ahhoz, hogy a feromonokat illatként észleljük. Kutatók nemrégiben felfedezték, hogy a feromonok fontos szerepet játszanak az embereknél is. A feromonok irányítják a nemi viselkedésünk, és a tesznek vonzóvá mások számára.
Hogyan működik a feromon?

Egy ideig a tudomány azt hitte, hogy az emberek elvesztették az evolúció során a feromon tudatos felismerésének a képességét. Azonban kutatók felfedezték, hogy ez a képessége az emberben még mindig létezik. A feromon tudat alatt érezhető jeleket közvetít az ellenkező nem felé. Ez a kémiai inger természetes vonzódást, fokozott szexuális vágyat, a törődés, a gondoskodás vágyát ébreszti fel. Amikor egy hölgy illetve férfi megérzi ezeket a hormonális-vegyi, jeleket automatikusan és ösztönösen válaszol rájuk anélkül, hogy valóban tudatosulna benne, mi is vonzza őt hozzád.


A feromon által keltett jeleket egy az orr belsejében kb. 7 cm-re elhelyezkedő szerv, a Vomeronasal Organ (VNO) érzékeli. Amikor a VNO észleli a feromont, egy nemi válaszra késztető jelet küld az agynak. Tehát amikor a feromonról készült tanulmányokban gyakori a szaglás szerepének fejtegetése, nem is egy jellegzetes illatról van szó, hanem egy kémiai reakcióról, melynek a szaglás a receptora. Másképpen megfogalmazva, a feromon hatására tudat alatti szinten érez az ellenkező 
nem ellenállhatatlan vonzalmat, és fokozott izgatottságot.

Jogosan felmerülhet Benned a kérdés: ha mi is rendelkezünk saját, természetes feromonnal, miért van szükségünk Feromonos parfümre? A válasz erre a kérdésre: A különböző kémiai szerek használatával kozmetikumok, krémek, testápolók elfedik szervezetünk természetes kémiai reakcióját. Testünket tetőtől talpig beborítjuk különböző ruhadarabokkal, aminek következtében bőrünk felületének 90%-át elfedjük. Márpedig a feromont a bőrfelszínen keresztül bocsátjuk a levegőbe... Továbbá részletes tanulmányok bebizonyították, hogy az evolúció során testünk természetes feromon tartalma az idő múlásával fokozatosan csökkent a társadalmi szokások és normák kialakulása és hatása miatt. A Feromonos parfüm használatával, gyakorlatilag az idők során lecsökkent, feromon pótolható. A Feromonos parfüm használatával, a természetes feromon szint felerősíthető így újra létrehozható a test kémiáján alapuló ösztönös kommunikáció. Így az ellenkező nemben fokozott vonzódást tapasztalható.

Bátran megkérdezheted azt is: meddig tart a Feromonos parfüm hatása, s hogy miért pont az FM Groupnál érdemes feromonos  parfümöt vásárolni, és hogy milyen hatásra számíthatsz, ha használod?

Válaszom: 
- A Feromonos parfüm körülbelül 18 órán keresztül marad aktív a test felületén.
- Mert az FM Group nem csupán egy illattalan parfümöt forgalmaz (mivel a feromon tudatosan nem érzékelhető az emberi orr számára) hanem az FM által kínált illatokat forgalmazza feromon hozzáadásával. A környezet, barátok, ismerősök csupán a parfüm kellemes illatát érzik azt nem, hogy ez a termék annál jóval több.  Lényegében 2 az 1-ben parfüm. Márkás illat + Feromon.
- Több érdeklődés, vonzalom a másik nem részéről
- Nagyobb nemi vonzerő
- Aktuális párkapcsolatod megújulása
- Szenvedélyesebb szeretkezések
- Több figyelem
- Megnövekedett önbizalom

A feromonos parfüm nem csupán új párkapcsolat kialakítására használható, 
hanem a meglévő párkapcsolatok színesítésére. Nem hiszed? Próbáld ki!






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése