Oldalak

FM parfüméria

A parfüm minden cseppje az élet szépségének esszenciája. Parfümöt azért használunk, hogy örömöt szerezzünk, elsősorban magunknak, másodsorban a környezetünknek.

Az FM parfüm kollekciójában megtalálhatók nők és férfiak milliói által kedvelt 
és sokak számára még ismeretlen illatok!

Az FM GROUP koncepciója, hogy ismert illatokat tudjon reklám, egyéb drágító körülménytől mentesen- olyan áron kínálni, amely elérhető azok számára, kiknek nincs lehetősége 15 - 30.000.-Ft-os, vagy még drágább áron parfümöt vásárolni.FM MINŐSÉG és EGYEDÜLÁLLÓ TERMÉKJELLEMZŐK

garancia az eredeti, és biztos beltartalomra,
tartós illatélmény: köszönhetően, hogy valódi PARFÜM töménységet gyárt  20% (PARFÜM)  illóolaj tartalom,
egyedülállóság: FEROMONOS a csábításért felelős PARFÜM,  
- különlegesség:  INTENSE kivitelű (30% aromaolaj tartalom) illat azoknak, akik valóban hosszan tartó illatra vágynak! 

Az FM parfümök az alábbi kategóriákban csoportosíthatók

PURE kollekció

A kedvelt Classic parfümök megújultak!  Ezentúl PURE néven, új kiszerelésben, de a megszokott minőségben. Az FM PURE sorozat elegáns üvegei magukban rejtik a 20%-os aromaolaj tartalmú parfümöket, melyek széles választékát kínálják a gazdag illatjegyeknek. 

A PURE parfümkollekciónk tagjai sokak számára már ismert illatok, de a lista kibővült a még kevésbé ismert illatokkal. 

A női és férfi parfümök 50 ml-es kiszerelésben, 20%-os parfümolaj tartalommal, azonos 4560.-Ft-os áron és azonos formájú üvegben kaphatóak.


Feromon kollekció

A FM PURE TOP illatainkból kapható, feromonnal készült parfümök, melyek a csábítást hívatottak megkönnyíteni! Ezek az illataink Androstenol feromont tartalmaznak, amelyek a vonzó megjelenésért, a hangulat javításában lesz segítségedre, használatával magabiztosabb, vonzóbb és megnyerőbb leszel.
A nőknek és férfiaknak készült Feromon kollekció is megújult. Új neve: FM PHEROMONE parfüm, amely 50 ml-es üvegekben 5.420 Ft .-Ft-os áron kapható!


INTENSE kollekció 

Szeretnéd, hogy az illatod hosszabb ideig megmaradjon és erősebb legyen? Használj magasabb parfümolaj tartalmú termékeket! 

A hölgyeknek és a férfiaknak 30%, aromatartalom miatt erősebb, tartósabb illatélmény érhető el, amely kevesebb parfümhasználatot
is eredményez! A HOT parfüm neve is megváltozott. Új megnevezése: FM INTENSE, mely a megszokott beltartalommal, de nagyobb, 50 ml-es üvegekben kapható. Ára: 6.510 Ft.


LUXUS kollekció

Az FM LUXUS parfüm kollekciót a híres divatházak ismert 
illatai ihlették. Kiszerelés alapján vannak külön-külön 
kategóriában.  A 30 ml - 50ml - es kiszerelésben 20%, 
a 100ml - es 16% parfümolaj tartalommal 5990.- 6 890 Ft.-os 
áron kaphatók. Néhány különleges parfüm egyedi, luxus 
kategóriás üvegben és díszdobozban kerül forgalomba, ami megnöveli ugyan a termék árát, mely 8.140.- 10280.- Ft., de egyedisége miatt vásárlóink nagyon megkedveltek és a toplistás parfümjeink közé sorolhatóak. 

A nőknek és férfiaknak készült FM LUXUS parfüm kollekció üvegei, csomagolása és beltartalma a magas minőséget képvisel!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése