Oldalak

FM Group World


Az FM Group-ot 2004-ben Artur Trawinsky az új trendek és néhány hazai szakértő segítségével hozta létre Lengyelországban. Ez évben forgalomba hozta saját, prémium kategóriás parfümkollekcióját.

Az FM Group WORLD cég célja olyan parfümök létrehozása, melyek kifogástalan minőségűek, ezáltal illat és egészségügyi elvárások tekintetében ugyanazon megelégedettséget nyújtják, mint bármely más prémium kategóriájú termék, azonban lényegesen alacsonyabb, megfizethető áron.


A termékeket ugyanazon eljárással, a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően állítják elő, mint bármely a világon elismert, nagynevű márka illatszereit. Világszerte az egyik legnagyobb MLM cég vagyunk, mely már nem csak parfümöket árusít, de a parfüm maradt a vezető termékünk. Ajánlatunk állandóan bővül, hogy eleget tehessünk a legigényesebb vevők elvárásainak is. A parfümök alapanyagát a világ egyik legnagyobb és leggyorsabban növekvő gyártója, a DROM Fragrances International készíti, mely 100 éves múltra tekint vissza, és Európában, Ausztráliában, az Egyesült Államokban, Kínában és Brazíliában is jelen van. 

2009. februárjában egy újabb termékdivíziót vezetett be FM GROUP FOR HOME márkanév alatt, melynek legfőbb tulajdonsága, hogy környezetbarát és rendkívül hatékony. A robbanásszerű fejlődésnek köszönhetően a cég óriási erőket mozgósított termékei fejlesztésének érdekében, így 2010.januárjában megérkezett a legújabb termékcsalád az FM MAKE UP.

Kifogástalan minőségének és a kiemelkedően jó ösztönzőrendszerének köszönhetően az FM Group 2010-re már több mint 60 országban megtalálható és a világ egyik meghatározó márkájává nőtte ki magát!

FM GROUP a világban

Azt hiszem, nem kell kommentálnom az alábbi listát, melyben jól látható, hogy a világon szinte minden földrészen megtalálhatóak az FM Group cég kirendeltségei. Az is magáért beszél, hogy 2013 októberében az Egyesült Arab Emirátusok is csatlakozott az FM Group termékforgalmazói közé, nem csak a termékek olcsó ára, hanem a termékek minősége miatt.


Albánia 
Ausztria 
Belgium 
Bulgária 
Horvátország 
Ciprus 
Cseh Köztársaság 
Észtország 
Finnország 
Franciaország 
Németország 
Izland 
Írország 
Görögország
Magyarország
Olaszország 
Lettország 
Litvánia 
Montenegró
Hollandia 
Románia 
Lengyelország 
Portugália 
Oroszország 
Szlovénia 
Spanyolország 
Szlovákia 
Svédország
Svájc 
Ukrajna 
Egyesült Királyság

Ausztrália 
Örményország 
Indonézia 
Grúzia 
Malajzia 
Mongólia 
Fülöp-szigetek 
Thaiföld
Kamerun 
Kenya 
Marokkó 
Nigéria 

Egyesült Arab Emirátusok  

Kanada
Egyesült Államok
Brazilia

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése