Oldalak

AURILE kávék és teák

Az AURILE egy új márka az FM GROUP termékpalettáján, amely ötvözi a wellness termékek és az egészséges táplálkozás iránti igényeket.

AURILE kávék 

A kávé forgalma a globális piacokon a második helyen áll. Emberek milliói számára szerte a világon ez az aromás ital a kikapcsolódás és öröm forrása. A felmérések szerint, mintegy két és fél milliárd csésze kávét fogyasztanak el a világon naponta. Reméljük, rengeteg rajongója lesz az FM GROUP által forgalmazott csodálatos italnak!


Az Aurile természetes kávéit helyben, Lengyelországban 210 °C-on keverik (körülbelül 20 percig),majd óvatosan légkeveréssel hűtik le. A kávébabok pörköléssel nyerik el világosbarna színüket. Ezzel a felszínük szárazzá válik, ízük kiteljesedik és egyensúlyba kerül az édesség a kellemesen kesernyés savanyúsággal. Jól képzett kóstolóink biztosítják, hogy a pörkölés-szárítás eljárás tökéletes legyen.

100% Arabica

Minden Aurile Excellence kávé válogatott Arabica kávészemekből készül (Coffea arabica). Az íz kiválasztásához a klasszikus afrikai Arabicát használtunk, főként Mocha kávébabot. Specialisták a Mocha-t azon kevés kávéfajtákhoz sorolják, melynek különleges íze nem kíván további adalékanyagot. Íze zamatos és nemes: kiegyensúlyozott, bársonyos, melyhez enyhe virágos jegy párosul.

AURILE TERMÉSZETES KÁVÉK: A fekete és presszókávét imádóknak. Etiópia válogatott ültetvényéről, Brazilia és Kolumbia hegyvidéki területeiről származó elsősorban mokka típusú afrikai Arabica kávé legszebb szemeiből.

AURILE ÍZESÍTETT KÁVÉK: Ha nem a "fekete íz" miatt iszod. 
Az ízesített kávék olyan természetes kávék, amelyeknek az aromája újszerű illatkompozíciókkal gazdagodik.

AURILE FUNKCIONÁLIS KÁVÉK: Funkcionális, aszerint mire szeretnéd még felhasználni a kávézás örömét (energiát nyerni, fogyni vagy éppen megtartani a súlyodat stb).
A funkcionális kávék olyan természetes kávék, amelyek számos ásványi anyagot és vitamint, valamint egy kevés hozzáadott összetevőt tartalmaznak, amelyek az italt különleges hatásúvá teszik, pl: növelik antioxidáns hatását.

AURILE TEÁK

Fehér, zöld, vörös és fekete teák. A termékkínálat olyan természetes hatóanyagokat tartalmazó finom leveles teákat tartalmaz, amellyel a termékcsalád igazán egyedi jelleget nyer.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése